Електронните книги  стават все по-популярни заради своето удобство пред хартиените

...
Електронните книги  стават все по-популярни заради своето удобство пред хартиените
Коментари Харесай

Петте най-нови технологии за четене

Електронните книги  стават все по-популярни поради своето улеснение пред хартиените книги. Това е разбираемо, тъй като на един читател човек може да събере хиляди електронни книги. Новият епизод на   показва няколко приложения, с помощта на които можете да носите обичаното си четиво на всички места с вас. Ето пет от тях:

Kindle

Платформата за четене на Amazon. Осъществявайте достъп до електронните си книги на Kindle на всяко устройство, синхронизирано, с цел да можете да вземете там, където сте спрели, и да синхронизирате с Goodreads.

BookFunnel

Чудесен метод да откриете нови създатели като прочетете някоя безвъзмездна глава от книга, разкази и даже романи. Поддържа синхронизация с Kindle.
 книга ThinkStock/Getty Images
FB Reader

Този програмен продукт за четене поддържа най-популярните формати на ebook и е извънредно пригодим. Достъпът до тях се реализира от локалната памет или Гугъл Drive.-->

Ibooks

Книжарницата на Apple за книги и аудиокниги. Проектиран да бъде елементарен за потребление и наличен през всяко устройство на Apple.

Prolific Works

Подобно на BookFunnel, тази мрежа е основана, с цел да помогне на читателите да открият нови създатели с промоционални произведения за гратис четене.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР